RSA® Web Threat Detection ofera vizibilitate sporita si o analiza imbunatatita

  1. fraud-detection

RSA, divizia de securiate EMC, a anuntat lansarea celei mai recente versiuni de RSA Web Threat Detection, creata pentru a furniza companiilor vizibilitate completa asupra sesiunilor web si pentru a ajuta la reducerea riscurilor asociate site-urilor web orientate catre consumator, incluzand criminalitatea cibernetica si abuzul de aplicatiilor web.

RSA Web Threat Detection este un produs superior instrumentelor traditionale, avand capacitatea de a ajuta organizatiile sa identifice o gama practic nelimitata de amenintari online, in timp real – de la tentative de frauda pana la activitati frauduloase reale. Cea mai recenta versiune a produsului este creata pentru a oferi vizibilitate sporita, in timp real, asupra sesiunilor web, noi capabilitati de monitorizare a traficului mobil si masuri suplimentare de detectare pe parcursul intregului ciclu de viata al utilizatorului on-line, pentru a ajuta intreprinderile sa obtina o perspectiva mai clara asupra amenintarilor on-line si astfel sa detecteze cu precizie amenintarile active.

RSA Web Threat Detection foloseste informatiile in timp real, folosind tehnologia Big Data, pentru a face conexiunea dintre utilizatori care reprezinta o potentiala amenintare si adrese IP, pe baza unor comportamente anormale similare, pentru a spori detectarea amenintarilor asupra tranzactiilor si / sau a utilizatorilor asociati cu activitati on-line malware cunoscute. Organizatiile pot efectua rapid cautari pentru a identifica sesiuni de web care fac parte dintr-un grup de amenintare care ar putea necesita investigatii mai profunde. In momentul in care un atac este identificat, RSA Web Threat Detection este proiectat pentru a grupa si detecta automat tipologii de atacuri similare. Mai mult decat atat, o perspectiva imbunatatita asupra istoriei unui profil, inclusiv actualul si fostul utilizator, sau comportamentul adresei IP, permite organizatiilor sa identifice rapid activitatea anormala la nivel individual – permitand administratorilor sa ia masurile corespunzatoare.

Pe masura ce canalele mobile devin tot mai populare, acestea devin atractive pentru cei care fac fraude. Ca urmare, RSA Web Threat Detection este proiectat pentru a adauga noi capacitati care ofera vizibilitate asupra traficului aplicatiilor mobile, permitand astfel organizatiilor sa creeze reguli specifice pentru a ajuta la identificarea si reducerea amenintarilor mobile.

Prin corelarea, in timp real, a activitatii utilizatorului in cadrul canalelor web mobile si traditionale, organizatiile pot creste precizia cu care detecteaza amenintarile si pot tine pasul cu cererea tot mai mare, utilizarea si riscurile sporite pe care acest canal le prezinta.