RSA® Web Threat Detection oferă vizibilitate sporită și o analiză îmbunătățită

RSA, divizia de securiate EMC, a anunțat lansarea celei mai recente versiuni de RSA Web Threat Detection, creată pentru a furniza companiilor vizibilitate completă asupra sesiunilor web și pentru a ajuta la reducerea riscurilor asociate site-urilor web orientate către consumator, incluzând criminalitatea cibernetică și abuzul de aplicațiilor web.

RSA Web Threat Detection este un produs superior instrumentelor tradiționale, având capacitatea de a ajuta organizațiile să identifice o gamă practic nelimitată de amenințări online, în timp real – de la tentative de fraudă până la activități frauduloase reale. Cea mai recentă versiune a produsului este creată pentru a oferi vizibilitate sporită, în timp real, asupra sesiunilor web, noi capabilități de monitorizare a traficului mobil și măsuri suplimentare de detectare pe parcursul întregului ciclu de viață al utilizatorului on-line, pentru a ajuta întreprinderile să obțină o perspectivă mai clară asupra amenințărilor on-line și astfel să detecteze cu precizie amenințările active.

RSA Web Threat Detection folosește informațiile în timp real, folosind tehnologia Big Data, pentru a face conexiunea dintre utilizatori care reprezintă o potențială amenințare și adrese IP, pe baza unor comportamente anormale similare, pentru a spori detectarea amenințărilor asupra tranzacțiilor și / sau a utilizatorilor asociați cu activități on-line malware cunoscute. Organizațiile pot efectua rapid căutări pentru a identifica sesiuni de web care fac parte dintr-un grup de amenințare care ar putea necesita învestigații mai profunde. În momentul în care un atac este identificat, RSA Web Threat Detection este proiectat pentru a grupa și detecta automat tipologii de atacuri similare. Mai mult decât atât, o perspectivă îmbunătățită asupra istoriei unui profil, inclusiv actualul și fostul utilizator, sau comportamentul adresei IP, permite organizațiilor să identifice rapid activitatea anormală la nivel individual – permițând administratorilor să ia măsurile corespunzătoare.

Pe măsură ce canalele mobile devin tot mai populare, acestea devin atractive pentru cei care fac fraude. Ca urmare, RSA Web Threat Detection este proiectat pentru a adăuga noi capacități care oferă vizibilitate asupra traficului aplicațiilor mobile, permițând astfel organizațiilor să creeze reguli specifice pentru a ajuta la identificarea și reducerea amenințărilor mobile.

Prin corelarea, în timp real, a activității utilizatorului în cadrul canalelor web mobile și tradiționale, organizațiile pot crește precizia cu care detectează amenințările și pot ține pasul cu cererea tot mai mare, utilizarea și riscurile sporite pe care acest canal le prezintă.