Managementul Performantei Aplicatiilor

 • managementul-performantelor-aplicatiilor

  Obtineti vizibilitate in detectarea defectiunilor si masurarea performantei

  Mentineti functionalitatea aplicatiilor si a serviciilor de business cu solutiile Application Performance Management. Solutiile noastre APM va ajuta sa asigurati calitatea serviciilor si a experientei utilizatorului final pentru aplicatii de business critice, astfel incat satisfactia clientilor si productivitatea utilizatorului final sa fie protejate.

  Solutiile noastre APM va ajuta deasemenea sa aratati ca reteaua dumneavoastra livreaza aplicatiile catre utilizatori, cu analiza performantei si disponibilitatii prin masuratori SLA. Va ajuta sa concentrati investitiile in zone care au o nevoie mai mare, iar ulterior sa cuantificati beneficiile, sa validati impactul acestor modificari si sa verificati deciziile legate de investitii.

  Solutiile APM combina managementul infrastructurii aplicatiilor si monitorizarea timpului de raspuns al aplicatiilor pentru a va ajuta compania sa:

  • Asigure o experienta optima a utilizatorului prin intelegerea modului in care comportamentul retelei impacteaza performanta aplicatiei.
  • Ia decizii legate de investitii in cunostinta de cauza.