Autentificare Avansata si Single Sign-On

 • Reduceti riscul accesului neautorizat si fraudei fara a afecta utilizatorii finali

  autentificare-adaptiva

  Necesitatea de a implementa rapid aplicatii web si cloud este acum o forta motrica pentru majoritatea organizatiilor, in scopul de a sprijini comertul electronic, colaborarea si tranzactiile. Dar pe masura ce tot mai multe dispozitive acceseaza aplicatiile si numarul tranzactiilor zilnice este in crestere, la fel creste si riscul de frauda si atacuri online.

  Solutiile de Autentificarea Avansata si Single Sign-On va ajuta sa oferiti acces securizat la aplicatiile dumneavoastra fara a deranja utilizatorii finali. Avand o platforma centralizata pentru SSO, managementul accesului si autentificare ii poate ajuta pe dezvoltatori sa se focalizeze pe procesele de afaceri si sa lanseze noi aplicatii mai rapid pe piata. Avantajul utilizarii social sign-on, single sign-on si autentificarea user friendly poate creste adoptarea din partea clientilor si loialitatea acestora. Protectia oferita de securizarea sesiunilor, politicile de autorizare, analiza de risc si autentificarea sigura ajuta la securizarea datelor organizationale si identitatii utilizatorilor.

  O platforma cuprinzatoare, cu autentificare bazata pe risc si detectarea fraudei, care echilibreaza securitatea, gradul de utizare, si costurile va va ajuta sa monitorizati si sa autentificati activitatile online in timp real prin corelarea analizei comportamentale si profilul dispozitivelor fara a afecta experienta utilizatorului.

  Aceste solutii dovedite pot fi livrate on-premises si/sau in cloud ca si solutie integrata care include atat single sign-on cat si un management al accesului flexibil integrat cu autentificarea sigura, bazata pe risc (incluzand software pentru date de autentificare cu chei de protectie patentate si analize de risc) pentru a reduce probabilitatea accesului neautorizat si tranzactiilor frauduloase.