Servicii

 • servicii-consultanta-europa

 • Consultanta

  Pentru implementarea de succes a unei solutii IT, este obligatorie realizarea unei analize amanuntite a proceselor de business specifice clientului respectiv, a volumului de munca si a frecventei aparitiilor situatiilor de criza.
  Compania SolvIT este recunoscuta pentru echipa de consultanti profesionisti, cu experienta vasta in managementul solutiilor IT, capabila sa analizeze din punct de vedere global procesele de business ale clientului si sa ofere solutia care raspunde perfect necesitatilor acestuia.

 • customizari-it

 • Personalizare

  Echipa de programatori SolvIT dezvolta o categorie diversificata de aplicatii software si programe customizate pentru urmatoarele segmente: design de baze de date, programe la cerere, aplicatii software pentru internet client-server si intranet.

 • servicii-implementare-ca-rsa

 • Implementare

  SolvIT nu doar comecializeaza produse; SolvIT ofera solutii. Alaturi de tehnologiile informatice, SolvIT ofera un intreg portofoliu de servicii tehnice capabile sa integreze perfect aplicatiile in mediul IT global al companiei respective.
  In functie de infrastructura clientului, volumul de munca si specificul activitatii, echipa SolvIT customizeaza solutia pentru ca aceasta sa ofere cele mai bune rezultate.

 • suport-mentenanta

 • Mentenanta si Suport

  Activitatile de mentenanta si suport pot consuma mai mult timp si resurse decat dezvoltarea propriu-zisa a programului software. In functie de evolutia proceselor de business ale clientului, precum si in functie de gradul de modificare a solicitarilor initiale, este posibil sa fie necesara adaugarea de nou cod, modificarea celui existent, extinderea sistemului pentru introducerea de functionalitati noi. In aceste situatii, cel mai important lucru este sa se respecte design-ul initial al codului, iar modificarile sau ajustarile sa se adapteze la programul global, pentru a se obtine o solutie unitara. Impreuna cu activitatea de training, cea de suport este extrem de utila pentru ca ajuta angajatii sa se familiarizeze cu solutia si sa o utilizeze cu usurinta, pentru a obtine rezultate optime.

  CLICK AICI PENTRU LOGIN!

 • servicii-it-training

 • Educatie

  Una dintre cele mai importante etape in procesul de implementare a solutiilor IT este aceea de training. Un client care a participat la un training bine sustinut isi va intelege clar rolul si activitatile pe care le are de desfasurat si va fi, cu siguranta, un client multumit!
  Utilizatorii vor opera usor si corect cu noile tehnologii pentru ca ei vor sti exact ce au de facut si motivele pentru care trebuie sa respecte o anumita succesiune de pasi in activitatea de operare. In urma unui training serios, utilizatorii nu vor percepe noua solutie ca pe o alta aplicatie IT complicata sau ca pe un instrument restrictiv sau de supervizare, capabil sa le prejudicieze job-urile sau rutina de lucru.

  Acesta este motivul pentru care SolvIT ofera un program educational deosebit de serios care cuprinde numeroase niveluri de training profesionist pentru solutiile oferite (incepator, intermediar, avansat), precum si multiple sesiuni de transfer de cunostinte pentru utilizare si administrare.