Management de Proiect si Portofoliu

 • Imbunatateste Agilitatea in Afaceri

  Solutiile de Project and Portfolio Management (PPM) pe care le furnizeaza SolvIT va permit sa faceti modificari cu usurinta, sa va transformati portofoliul cu incredere, si sa va optimizati resursele potrivite si investitiile pentru a gestiona cerintele activitatii de business. Cu ajutorul acestei solutii complete, echipa dumneavoastra poate fi mai productiva, iar liderii dumneavoastra vor avea vizibilitate si transparenta asupra intregului portofoliu pentru a usura luarea deciziilor.

  management-proiecte-si-portofoliu

  Solutia noastra pentru companii, CA Clarity™ PPM, este usor de folosit si de configurat, extrem de accesibila, sustinuta cu studii de valoare adaugata, servicii de suport, precum si de expertiza a miilor de membri ai comunitatii globale de utilizatori. Optiunile on demand, on premise sau hosted sustin nevoile dumneavoastra curente si viitoare.

  Pentru a fi competitiv si a indeplini cerintele clientului, solutia CA Clarity va poate ajuta sa gestionati fiecare aspect al portofoliului, fie ca gestionati idei si cerinte pentru o noua propunere, executati o strategie cloud, sau optimizati performanta portofoliului pentru a se dezvolta in cadrul mediului competitiv si complex de astazi.

 • Produse Asociate

  CA Clarity PPM