Preventia Fraudei

 • Detectati si preveniti frauda in timp real

  solutii-prevenire-frauda

  Provocarea

  Infractorii cibernetici sunt mai organizati decat oricand, folosind tehnologii avansate pentru a lansa atacuri sofisticate. In ciuda masurilor de securitate luate de organizatii, frauda online continua sa creasca la rate alarmante

  Solutia

  Solutia de Management a Fraudei ajuta la reducerea pierderilor rezultate din fraude prin prevenirea efectuarii de activitati neautorizate si utilizarea informatiilor despre clienti, inclusiv datele de autentificare si identitatea. Puteti asigura tranzactiile de mare valoare si informatiile protejand in acelasi timp mai multe canale, inclusiv web, e-commerce, telefon, si mobil. Acest lucru va permite sa protejati activele, clientii si valoarea brand-ului, toate in timp ce respectati reglementarile in vigoare.

  Aceasta solutie include tehnologii si servicii bazate pe risc, pe cunostinte, si optiuni de autentificare out-of-band online, mobil, si alte canale de comunicare, precum si de protectie a tranzactiilor, solutii anti-phishing/anti-Trojan si servicii de informatii privind criminalitatea informatica.

  Resultatul

  Solutia pentru prevenirea fraudei este proiectata sa reduca pierderile rezultate in urma fraudelor si sa ofere o vizibilitate clara despre cum si unde organizatia dumneavoatra pierde bani, date de autentificare si identitati. Poate dezvalui modul in care afacerea ta este pe cale sa devina o tinta si sa va protejeze impotriva atacurilor, sa imbunatateasca eficienta resurselor implicate si sa clarifice modul in care puteti oferi in conditii de siguranta noi produse si servicii. Solutiile noastre ofera o forma non-invaziva de prevenire a fraudei, fara a afecta experienta utilizatorului.