Istorie

Istoria noastra detaliata

Cu o experiență de peste 15 ani in piata IT, SolvIT Networks a evoluat de la o companie locala la o companie care furnizeaza solutii IT unice catre clienti din Europa si Orientul Mijlociu, in tari precum: Romania, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Serbia, Cipru, Turcia si Arabia Saudita.

De-a lungul timpului SolvIT a realizat parteneriate cu furnizori de software si hardware, precum si cu furnizori de servicii, care ofera clientilor o multitudine de tehnologii cu eficienta dovedita si care adreseaza provocarile mediului de business actual.

Primul si cel mai important parteneriat a fost stabilit cu CA Technologies, o companie internationala care ofera solutii de management IT pentru a ajuta clientii sa administreze si sa securizeze mediile IT complexe.

SolvIT a fost validat de CA drept un parter valoros, primind mai multe recunoasteri de-a lungul anilor: “CA Enterprise Solution Provider for Romania”, “CA Partner of the Year 2008”, “CA Gold Service Provider”.

Deasemenea SolvIT se mandreste cu echipa sa care a ajuns la un numar de 25 de specialisti, pastrandu-si echipa de baza aproape intacta.

 • Infiintata de Mihai Scemtovici, Cristi Iliescu, Ionut Artene

  • Mihai Scemtovici

   Mihai Scemtovici

   Misiunea Solvit Networks este sa oferim clientilor nostri servicii integrate care ajuta infrastructura de comunicatii, aplicatiile si procesele organizatiilor, pentru a construi o lume mai sigura. Scopul nostru este sa finalizam fiecare proiect si sa facem tot ce este posibil pentru ca acestea sa fie utile organizatiilor pentru care le-am implementat si sa le aduca plus valoare, in activitatea lor zilnica.

  • Ionut Artene

   Ionut Artene

   Solutiile si serviciile Solvit sunt cele mai importante elemente pentru intelegere profunda si controlul necesar pentru a face posibila promisiunea de IT flexibil si afaceri flexibile.

  • Cristi-Iliescu

   Cristi Iliescu

   Solutiile noastre ajuta clientii sa tina pasul cu schimbarea modelelor de afaceri, la momentul potrivit, la locul potrivit si de la cei mai buni furnizori.

 • 2005

  Infiintare
  Primul contract de servicii in Grecia

  2006

  Numita “CA Enterprise Solution Provider for Romania”

  2007

  Infiintarea TillOver Bulgaria

  O asociere intre SolvIT Networks si Vereo, o companie din Bulgaria

  2008

  Numita “CA Partner of the Year 2008”

  2009

  Extindere regionala

  Au fost infiintate birourile din Ungaria si Serbia
  Atinge pentru prima data o cifra de afaceri de 2 millioane de Euro

  2012

  Extindere servicii de consultanta

  Devine “CA Gold Service Provider”
  Intra pe piata din Turcia, Arabia Saudita si Cipru cu contracte de servicii