Solutii Management IT

Oferiti o experienta unica pentru clienti enterprise si eficienta operationala, utilizand o vizibilitate de 360 de grade asupra performantei sistemelor si infrastructurii. Portofoliul de solutii SolvIT furnizeaza instrumentele necesare administrarii si monitorizarii performantei si disponibilitatii, oferindu-va cheile de care aveti nevoie pentru a oferi operativitate completa clientilor.

Produsele noastre software pentru managementul serviciilor IT va pot ajuta sa implementati procese pentru definirea, tranzitia, livrarea si suportul serviciilor si bunurilor IT pe parcursul ciclului lor de viata. Aceste solutii de management al serviciilor pot integra si automatiza procesele ITIL (Information Technology Infrastructure Library) astfel incat sa puteti utiliza resursele si controla schimbarile intr-un mod mai eficient si sa puteti eficientiza volumul de munca al departamentului IT.
Managementul serviciilor la nivel business pe care solutiile noastre il ofera pot imbunatati vizibilitatea si controlul cu o intelegera complete a nivelelor de servicii agreate (SLA), in cadrul companiei.