Advanced Threat Protection

  • O abordare complexa a ciclului de viata in abordarea amenintarilor persistente avansate

    protectie-avansata-amenintari

    Peisajul amenintarilor de securitate de astazi este populat de intruziuni din ce in ce mai sofisticate, care iau forma amenintarilor avansate persistente, atacurilor avansate tintite, malware-ului avansat si amenintarilor zero-day. Cu toate scurgerile de date facute publice, abordarea amenintarilor sofisticate este principala preocupare a managerilor. Companiile se confrunta cu incalari ale securitatii materiale ca rezultat al acestor atacuri, pentru ca echipele operationale de securitate avansata functioneaza in medii izolate, fara capacitatea de a face schimb de informatii cu intreaga organizatie sau cu mediul de securitate.
    Desi abordare Sandbox poate fi intalnita pete tot in aceste zile, aceasta este doar o parte dintr-un efort coordonat de securitate pentru a combate atacurile din ce in ce mai sofisticate.

    Pe langa solutia noastra de colectare si analiza a cantitatilor masive de date in timp real pentru tot traficul (cu scopul de a furniza informatii complexe si analiza in timp real a comportamentului utilizatorilor) si solutia de guvernare, risc si conformitate – GRC (lucru care va permite sa administrati ciclul de viata al politicilor corporatiei, sa evaluati si sa raspundeti corespunzator riscurilor si, de asemenea, sa modelati procedurile de raspuns la incidente), oferim, deasemenea, solutii de securitate endpoint pentru o abordare end-to-end a securitatii.