CA Technologies – lider in API Management

CA Technologies, anunta prin partenerul sau strategic pentru Europa Centrala si de Est, SolvIT Networks, numirea sa in pozitia de “Lider” in cadrul  “The Forrester Wave™: API Management Solutions, Q3 2014.*” Solutia evaluata in cadrul raportului a inclus CA API Gateway (numita anterior CA Layer 7 API Gateway), CA Mobile API Gateway (numita anterior CA Layer 7 Mobile Access Gateway) si  CA API Developer Portal (numita anterior CA Layer 7 Portal).

“…solutia CA are printre cele mai bune caracteristici API de securitate, transformare a mesajelor si integrare din cadrul evaluarii noastre. Dintre furnizorii traditionali de gateway, Layer 7** a fost printre primii care au trecut la spatiul de management API, lucru ce a oferit pentru CA avantajul de a imbunatatii caracteristicile portalului si instrumente pentru administratorii API. Suportul aplicatiei mobile a portalului este deasemenea printre cele mai bune din cadrul evaluarii noastre.”, au declarat analistii Forrester.

Analistii Forestter au evaluat 11 furnizori de API Management luand in calcul 40 de criterii. CA a obtinut cel mai mare punctaj pentru criteriile: transformarea si integrarea API si strategia de produs.

“API este un element esential pentru inovare si dezvoltare in afaceri in economia aplicatiei.”, a spus Phil Walston, vice presedinte, management produs, CA Technologies. “Solutia noastra de management si securitate API ofera organizatiilor increderea de a pune public la dispozitie date importante si functionalitati ale aplicatiei, pe masura ce echipele API si de dezvolatatori, precum si liderii in domeniu reusesc sa livreze mult mai rapid pe piata aplicatii mobile si servicii cloud pentru a creste valoarea afacerii si profitabilitatea.”

 

Solutia CA API Management permite:

  • Integrare de date perfecta in cadrul ofertelor on-premise, cloud si platform-as-a-service.
  • Dezvoltare accelerata si sigura a aplicatiilor prin procesul de onboarding al dezvoltatorilor, kituri de dezvoltare software, documentatie interactiva si mostre de cod generat automat.
  • Initiative mobile si IoT prin conectarea datelor organizatiilor cu dispozitive, mentinand astfel interesul consumatorilor.
  • Interactiuni securizate si accesibile in cadrul mai multor canale, oferind clientilor flexibiliattea de a utiliza metoda si dispozitivul preferate.

Pentru a primi o copie a acestui raport, accesati: “The Forrester Wave™: API Management Solutions, Q3 2014.” Pentru a afla mai multe despre solutiile API de la CA Technologies, vizitati

http://www.ca.com/us/products/api-management.aspx.

*Forrester Research, Inc., “The Forrester Wave™: API Management Solutions, Q3 2014,” 29 Septembrie, 2014.

** CA Technologies a achizitionat Layer 7 Technologies in iunie 2013