Desktop Migration Manager gratuit

Tehnologia usor de utilizat, disponibila pentru descarcare gratuita, va ajuta companiile sa depaseasca provocarile produse de incetarea suportului pentru Windows XP.

CA Technologies a anuntat disponibilitatea CA Desktop Migration Manager (CA DMM) de a ajuta departamentele IT cu resurse limitate sa realizeze usor si rapid tranzitia de la Windows XP la sisteme de operare mai sigure.

O solutie de migrare scalabila, usor de utilizat pentru managementul, actualizarile si mentenanta sistemelor desktop si laptop, acest produs este disponibil pentru descarcare gratuita pentru toate companiile afectate de decizia Microsoft de a intrerupe asigurarea suportului pentru Windows XP. In plus, solutia ofera migrare zero-touch atunci cand este utilizata impreuna cu CA Client Automation.

“Fara suportul tehnic activ si actualizarile de securitate de la Microsoft, Windows XP ii expune pe clientii nostri la vulnerabilitati si riscuri semnificative.”, a mentionat Nagi Prabhu, vice presedinte, Enterprise Mobility, CA Technologies. “CA DMM ofera clientilor nostri o solutie de a migra la un sistem de operare modern pentru a combate aceste lacune de securitate si pentru a reduce timpul de migrare si pierderile productivitatii pentru angajatii lor.”

Provocarile migrarii sistemului sunt relevante in special astazi, in conditiile in care organizatiile se straduiesc sa isi mentina sistemele IT productive, competitive, actualizate si sigure. Provocarea de a recreea mediul unic al desktop-ului utilizatorului este mult mai mare atunci cand se executa actualizari sau imbunatatiri pentru mii de PC-uri. Aceasta include pastrarea si transferarea: setarilor aplicatiei si ale sistemului, setarilor retelei si ale imprimantei, fisierelor si documentelor de date, agendei adresei de e-mail, a preferintelor si asa mai departe. Atunci cand se face manual, acest proces consuma timp, implica munca intensiva, predispune la erori si este costisitor, impiedicand in mare masura adoptarea unei noi tehnologii.

CADMM efectueaza migrarea perfect, incluzand marcajele unice, agenda adresei de e-mail si chiar si imaginile de background personalizate , astfel incat clientii nu vor simti nicio diferenta, fara a li se reconfigura sistemul. Prin intermediul acestei solutii, clientii pot migra la sisteme de operare mai noi si mai sigure si in acelasi timp pot creste productivitatea tehnica si pot reduce timpul de nefunctionare si numarul de apeluri catre service desk.

In plus, CA DMM nu are agenti, prin urmare, poate fi utilizat cu alte produse de management al ciclului de viata, ca si parte a intregului proces de migrare.

Vizitati pagina noastra promotionala aici pentru a downlada gratuit CA DMM.