CA Technologies updateaza portofoliul de IAM cu versiuni noi pentru Autentificare Avansata, Protectie de Date si Management al Accesului

CA Technologies, prin partenerul sau strategic, SolvIT Networks, anunta o serie de imbunatatiri aduse portofoliului sau de Management al Identitatii si Accesului (IAM). Solutiile flexibile perfectioneaza securitatea si eficienta operationala, in acelasi timp protejand utilizarea mobilitatatii si a cloud-ului in companie.

Verisunile noi ale CA AuthMinder si CA RiskMinder adauga capabilitati de crestere a sigurantei identitatii si evaluarii riscului pentru utilizare mobila, in acelasi timp reducand riscul de frauda tranzactionala. CA DataMinder extinde capabilitatile de protectie a datelor si control pentru diverse scenarii de utilizare mobila si in cloud. CA ControlMinder ofera scalabilitate imbunatatita si integrare extinsa cu CA Session Recording pentru un management perfectionat al regulilor de securitate si al utilizatorilor.

“Domeniul acesta este in continua schimbare, organizatiile se bazeaza din ce in ce mai mult pe dispozitive mobile si pe tehnologii cloud pentru a-si desfasura activitatea.”, a declarat Mike Denning, vice presedinte senior si manager general, Security business la CA Technologies. “Am lansat numeroase update-uri ale portofoliului nostru IAM pentru a oferi companiilor controlul, protectia si flexibilitatea de care au nevoie pentru a-si putea dezvolta afacerea intr-un mediu sigur si cu impact minim asupra utilizatorului final.”

CA Advanced Authentication ofera metode de autentificare sigure, pentru a ajuta companiile sa-si protejeze identitatea si sa evite incalcarile de securitate si fraudele. Capabilitatile noii versiuni de CA Advanced Authentication includ:

CA AuthMinder

Semnarea securizata a tranzactiilor, reducerea riscurilor pentru tranzactiile online de pe device-urile mobile

Blocarea credentialelor pe device-urile mobile

Stocarea imbunatatita a credentialelor

CA RiskMinder

Imbunatatirea securitatii prin adaugarea in politicile de securitate a unor criterii legate de dispozitivele mobile

Suport multi-account si multi-channel

Modul perfectionat pentru creare de reguli

Noile versiuni lansate vizeaza si perfectionari ale protectiei datelor aferente mobilitatii si cloud-ului.

CA DataMinder

Suport in securitatea datelor pentru servicii mobile si cloud

Protectia datelor mobile

Agent nou de retea care permite analizarea traficului web, asigurand protectie impotriva scurgerii de informatii

Update-urile solutiilor de management al accesului de la CA Technologies includ:

CA SiteMinder

Suport pentru social media

Suport pentru aplicatiile cloud

Single-sign-on flexibil

CA ControlMinder

Integrare extinsa cu CA Session Recording

Integrare cu solutiile de autentificare CA si third-party