Gartner pozitioneaza CA Technologies ca lider de piata in User Authentication

CA Technologies, anunta prin partenerul sau strategic pentru Europa Centrala si de Est, SolvIT Networks, pozitionarea sa in zona liderilor, de catre compania Gartner, in cadrul raportului elaborat de aceasta, “Magic Quadrant for User Authentication”*. Produsele CA Technologies evaluate in cadrul acestui raport au fost: CA AuthMinder™ si CA RiskMinder™, reprezentand solutiile de autentificare on-premises, precum si CloudMinder™ Advanced Authentication, care este componenta authentication-as-a-service a CA CloudMinder.
In cadrul acestui raport Gartner estimeaza ca “pana in 2017, peste 50 % dintre companii vor alege servicii bazate pe cloud ca si optiune de livrare pentru implementari de autentificare a utilizatorului – crescand de la mai putin de 10 % in prezent. Totusi, este destul de probabil ca solutiile on-premises sa reziste pe termen lung, in special in cadrul companiilor cu aversiuni fata de risc si care doresc sa detina controlul complet asupra administrarii, acreditarii si verificarii identitatii.”
“Traim intr-o lume hibrid in ceea ce priveste IT-ul. Foarte putine companii din ziua de azi folosesc solutii ‘all cloud’ sau ‘all on-premises’, in special in ceea ce priveste securitatea.”, a declarat Mike Denning, vice presedinte senior si manager general, Security business in cadrul CA Technologies. Capacitatea noastra de a livra solutii on premises sau as-a-service de management al identitatii si accesului, de autentificare avansata si de protectie a datelor este perfect aliniata cu aceasta realitate hibrida.”
“Suntem mandri sa ne aflam printre liderii in autentificarea utilizatorului, precum si in alte trei rapoarte Gartner: Magic Quadrant for Identity and Access Governance**; Magic Quadrant for User Administration and Provisioning***; si Magic Quadrant for Content-Aware Data Loss Prevention****.

*Gartner, Inc., “Magic Quadrant for User Authentication,” Ant Allan, 7 martie, 2013.
**Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Identity and Access Governance,” Earl Perkins, 17 decembrie, 2012.
***Gartner, Inc., “Magic Quadrant for User Administration and Provisioning,” Earl Perkins, 27decembrie, 2012.
****Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Content-Aware Data Loss Prevention,” Eric Ouellet, 3 ianuarie, 2013.

Despre CA Technologies

CA Technologies (NASDAQ: CA) furnizeaza solutii IT de management, care ajuta clientii sa administreze si sa securizeze mediile IT complexe. Companiile utilizeaza software-urile si solutiile SaaS de la CA Technologies pentru a accelera inovatia, a transforma infrastructura si pentru a securiza datele si identitatile, de la centrul de date pana in cloud.