CA Technologies face posibila mobilitatea organizationala

CA Technologies, reprezentat de partenerul sau strategic, SolvIT Networks, anunta lansarea unor noi solutii si functionalitati care ajuta organizatiile sa beneficieze de avantajele mobilitatii si sa imbunatateasca modalitatile de interactiune cu angajatii si clientii. Abordarea inovativa a CA Technologies, in legatura cu mobilitatea organizationala, reuseste sa asigure administrarea si securizarea ecosistemului complex care constituie intreprinderea mobila.

“Companiile au semnalat cateva provocari in ceea ce priveste adoptarea mobilitatii: securitatea activelor companiei, proliferarea dispozitivelor eterogene, diversitatea si managementul platformelor mobile si costul pentru a realiza aplicatii ‘mobile-ready’.”, a declarat Ram Varadarajan, manager general, New Business Innovation, CA Technologies. “Ajutam clientii sa raspunda acestor provocari prin intermediul unui set de solutii care furnizeaza urmatoarele beneficii ale mobilitatii organizationale: inovatia si dezvoltarea mediului de afaceri printr-o relationare mai buna cu clientii, imbunatatirea productivitatii angajatilor prin facilitarea colaborarii securizate si BYOD (Bring Your Own Device) si automatizarea managementului IT prin intermediul tehnologiilor mobile.”

Au fost lansate noi solutii mobile precum si versiuni noi ale unor produse deja existente, acestea facand parte din strategia CA Technologies de a ajuta clientii sa adopte mobilitatea din toate unghiurile: utilizator, dispozitive, date si aplicatii. Aceste capacitati includ:

Managementul dispozitivelor mobile (MDM), managementul aplicatiilor mobile (MAM), managementul continutului mobil (MCM) si managementul serviciilor mobile

  • Accelerearea aplicatiilor mobile
  • Transformarea mobila a tehnologiilor exitente pentru suportul mobilitatii
  • “Mobilizarea” solutiilor enterprise CA Technologies

 

“Clientii nostri asteapta ca noi sa le furnizam solutii tehnologice esentiale, pentru a beneficia de avantajele mobilitatii. Dupa o evaluare minutioasa, am lansat solutia de management al dispozitivelor mobile, SAP Afaria, pentru a intampina necesitatile clientilor si pentru a constitui baza pentru crearea altor solutii.”, a declarat Varadarajan. Ne diferentiem de alti furnizori de MDM prin amploarea ofertei noastre. Solutiile noastre actuale si viitoare ajuta liderii IT sa devina cei care schimba industria prin accelerarea, transformarea si securizarea mobilitatii organizationale, pentru inovatie si crestere in afaceri.”

Despre CA Technologies

CA Technologies (NASDAQ: CA) furnizeaza solutii IT de management, care ajuta clientii sa administreze si sa securizeze mediile IT complexe. Companiile utilizeaza software-urile si solutiile SaaS de la CA Technologies pentru a accelera inovatia, a transforma infrastructura si pentru a securiza datele si identitatile, de la centrul de date pana in cloud.