CA Technologies – lider mondial in Federated Identity Management si Single Sign-On

CA Technologies, reprezentat in Romania de partenerul sau strategic, SolvIT Networks, a fost numit lider in cadrul raportului “IDC MarketScape: Worldwide Federated Identity Management and Single Sign-On 2014 Vendor Assessment.”*
Acest raport IDC a evaluat 13 vendori din piata de Identity and Access Management (IAM), care au dezvolatat sau dezvolta solutii de Federated Single Sign-On (FSSO). Studiul clasifca vendorii in categorii: Lideri, Mari Jucatori, Concurenti si Participanti. CA SiteMinder® si CA CloudMinder™ au fost evaluate pentru acest raport.

Conform studiului, “CA Technologies a lucrat cu sarguinta pentru a ramane la curent cu cerintele pietei si, ca atare, ofera software extrem de competitiv in autentificarea mobila si optiuni de livrare in cloud. “

De asemenea, raportul a declarat: “In interviurile clientilor, CA Technologies a primit note mari pentru adaptabilitate si suport pentru mediile depasite si multi-sistem de operare. Intr-un caz, mediul client a cuprins 6 sisteme de operare, incluzand Windows, mainframe, UNIX si Linux, plus sisteme de baze de date multiple. ”

„CA Technologies ofera solutii clientilor sai cu functionalitatea, utilizarea usoara si flexibilitatea de care au nevoie pentru a-si extinde afacerile”, a declarat Mike Denning, vice-presedinte senior si manager general, Security, CA Technologies. “Noi oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege atunci cand vine vorba de IAM. Fie ca este vorba de includerea de federalizare nelimitata cu fiecare licenta CA SiteMinder, fie ca este vorba de alegere in ceea ce priveste implementarea – on-premise, cloud sau hibrid – le putem satisface nevoile actuale si viitoare de IAM.”

*IDC MarketScape: Worldwide Federated Identity Management and Single Sign-On 2014 Vendor Assessment, Doc #247097, Martie 2014.