CA Technologies a fost numit Lider in raportul “Gartner Magic Quadrant for Access Management, Worldwide 2017”

Gartner a pozitionat CA Technologies, reprezentat in Romania de partenerul sau strategic SolvIT Networks, drept lider in cadrul raportului “Gartner Magic Quadrant for Access Management, Worldwide 2017” *. Acest raport a evaluat portofoliul larg de Identity and Access Management pe care CA il detine, precum si caracterul complet al viziunii si capacitatea de a pune in aplicare viziunea.

”Administratorii aplicatiilor de acces au evoluat din “administratorii de acces web”. Aplicatiile tinta pot avea arhitecturi traditionale de aplicatii web care utilizeaza browsere web si servere de aplicatii web, iar aceste aplicatii pot functiona on-premises sau in cloud. Capacitatile s-au extins pentru a sprijini aplicatiile mobile native sau mobile hibride. In plus, aceste aplicatii pot rula pe dispozitive conectate la internet cu sau fara operatori umani. Resursele tinta protejate pot include aplicatii on-premises sau aplicatii SaaS si servicii web API in cadrul cazurilor de utilizare B2E, B2B si B2C “, au scris analistii Gartner Gregg Kreizman si Anmol Singh.

Tehnologia access management de la CA functioneaza in medii IT hibride cu solutii on-premises sau cloud precum CA Single Sign-On si CA Identity Service. In plus, CA Advanced Authentication ofera acces contextual, adaptiv; CA API Management permite utilizatorilor, partenerilor si aplicatiilor potrivite sa acceseze date; iar CA Identity Suite si CA Privileged Access Manager completeaza solutiile si capabilitatile de access management al companiei, gestionand accesul angajatilor si tertilor la cele mai sensibile sisteme si date ale companiei.

Conform feedback-ului oferit de un client prin intermediul IT Central Station, in legatura cu tehnologia de access management de la CA, aceasta “Este flexibila, puternica si superperformanta. Putem asigura multe puncte de acces, indiferent daca acestea sunt aplicatii locale, on-premises, sau cloud cu terte parti, cu parteneri sau cu clienti. ”

“Succesul clientilor nostri depinde de capacitatea acestora de a se adapta la o piata in schimbare, care include mentinerea si sustinerea aplicatiilor critice on-premises si in acelasi timp adoptarea aplicatiilor si infrastructurii moderne bazate pe cloud”, a declarat Mordecai Rosen, Director General CA Security business. “CA ofera flexibilitate si siguranta in access management in mediul IT hibrid cu un portofoliu de securitate care si-a demonstrat eficienta”.

„In contextul larg in care toate afacerile trec in ritm accelerat catre lumea aplicatiilor si in care accesul acestora din cloud este acceptat pe scara din ce in ce mai larga, dar si in contexte mai specifice ca GDPR sau PSD2, accesul la resurse si aplicatii si managementul acestui acces, devine o problema esentiala a marilor industrii. Credem ca solutiile CA Technologies de management al accesului beneficiaza de o maturitate dovedita in practica si pot oferi solutii sustenabile pentru cele mai variate provocari pe care organizatiile le intampina astazi.”, a declarat Mihai Scemtovici, Director General SolvIT Networks.

Pentru a primi o copie a raportului, vizitati “Gartner Magic Quadrant for Access Management, Worldwide.”. Pentru a afla mai multe informatii despre solutiile Identity and Access Management  de la CA Technologies, vizitati www.ca.com/IAM.

* Gartner Magic Quadrant for Access Management, Worldwide, de Gregg Kreizman si Anmol Singh 7 iunie, 2017.

Posted in: