CA Technologies a fost numit lider in Privilege Management pentru al patrulea an consecutiv

CA Technologies, prin SolvIT Networks, partener strategic al CA SEE, anunta ca a fost numit lider global in Privilege Management in cadrul raportului anual Leadership Compass, publicat de KuppingerCole, o companie renumita de analiza pentru securitatea informatiilor concentrata pe identitate.

“Privilege Management este printre domeniile cele mai relevante ale Identity and Access Management, dar este in acelasi timp conectat la securitatea informatica, avand in vedere faptul ca utilizatorii privilegiati sunt o tinta primara a atacatorilor. Chiar si celui mai experimentat atacator i-ar fi aproape imposibil sa reuseasca fara a avea acces la datele de conectare privilegiate”, a scris in raport Martin Kuppinger, analist principal si senior, KuppingerCole. “CA Privileged Access Management este scalabil si suporta un mediu IT hibrid. Este o solutie completa si matura care functioneaza bine pe cont propriu, dar care se integreaza pe deplin si cu alte produse din pachetul de securitate CA Technologies “.

In cadrul raportului “Leadership Compass: Privilege Management”*, ratingul de lider global ofera o imagine combinata a ratingurilor unei companii in categoriile: inovatie, prezenta pe piata si produs. CA a fost lider in fiecare categorie si a primit ratinguri de “puternic pozitiv” in ceea ce priveste caracteristicile produsului privind securitatea, functionalitatea, integrarea, interoperabilitatea, gradul de utilizare, ecosistemul si pozitia pe piata. De asemenea, CA a primit ratingul de “puternic pozitiv” si pentru puterea financiara a companiei.

“Fie ca au fost exploatate in mod malitios de o persoana din exterior sau au fost utilizate abuziv de catre o persoana din interior, unele dintre cele mai daunatoare incalcari si atacuri au reusit datorita unor conturi privilegiate compromise.”, a spus Mordecai Rosen, manager general Security business, CA Technologies. “CA Privileged Access Management ofera o solutie completa pentru controlul accesului privilegiat in medii IT hibride – inclusiv sisteme cloud, virtuale si distribuite atat in retea, cat si la server.”

„Solutiile de Privilege Access Management cresc in mod substantial nivelul de securitate al companiilor si reduc costurile IT, ajutand la prevenirea breselor de securitate care pot duce la pierderea datelor, deteriorarea reputatiei companiei sau intreruperi in operatiuni.”, a declarat Mihai Scemtovici, director general, SolvIT Networks.

Pentru mai multe informatii, vizitati CA Privileged Access Management pe CA.com.

* KuppingerCole, “Leadership Compass: Privilege Management,” de Martin Kuppinger, Aprilie 2017.

Posted in: