SolvIT Networks a devenit CA Gold Service Provider

SolvIT Networks a semnat un acord cu CA Tehnologies, devenind Gold Service Provider, acord prin care este desemnat partenerul preferat al CA Tehnologies in Orientul Mijlociu si Africa de Nord (CA MENA), Slovacia, Cehia, Polonia, Turcia, Cipru, Ungaria si tarile din fosta Iugoslavie.

Semnarea acestui acord reprezinta o recunoastere a inaltelor competente pe care SolvIT le dezvolta de peste 7 ani si a proiectelor de succes pe care le-a implementat atat in Romania cat si in numeroase tari din Europa si Orientul Mijociu.

George Khouri, managerul general al grupului CA MENA a afirmat: “Motivul pentru care am descentralizat activtatea nostra este dorinta de a fi mai aproape de clienti. Vechiul concept de sediu central, cand toata lumea este nevoita sa calatoreasca in permanenta, devine din ce in ce mai putin viabil ca si optiune pentru clienti. ” Domnul Khouri a completat spunand: “Am realizat un audit al tuturor partenerilor, pentru a stabili capabilitatile fiecaruia, inainte de a alege partenerul cel mai potrivit.”

“Alegerea facuta de CA ne onoreaza si ne motiveaza sa oferim in continuare clientilor nostri servicii de calitate.”, a afirmat Mihai Scemtovici, manager general SolvIT Networks. “Incheierea acestui acord se inscrie in politica noastra de dezvoltare prin realizare de parteneriate si aliante strategice pe diferite piete, europene si in afara Europei.”, a continuat domnul Scemtovici.

SolvIT Networks este partener CA Technologies inca de la infiintare – anul 2005. Pe tot parcursul partneriatului, CA a recunoscut meritele SolvIT, plasandu-l an de an printre cei mai importanti parteneri din EMEA si chiar la nivel mondial. In 2008, SolvIT a primit titlul de “CA Partner of the Year”.

CA Technologies (NASDAQ: CA) este unul dintre cei mai mari furnizori de software si solutii de management IT la nivel mondial, cu expertiza in toate mediile IT. CA Technologies administreaza si securizeaza mediile IT, oferind posibilitatea clientilor sa livreze servicii IT mai flexibile. Majoritatea firmelor listate in Global Fortune 500 se bazeaza pe CA Technologies pentru a administra ecosistemele IT aflate in dezvoltare.

Cu o cifra de afaceri de 2 mil Euro in 2011, SolvIT este o companie dinamica, flexibila si eficienta – furnizor de solutii complete pentru infrastructura si securitate IT, dar si solutiii de BI. Pe langa piata din Romania – unde este recunoscuta in special pe segmentele de telecom, finance-banking, utilitati, Solvit a implementat proiecte complexe si in pietele din Grecia, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Cipru, Turcia, Finlanda si Arabia Saudita.