CA Technologies castiga premiul pentru Cea Mai Buna Aplicatie de Identity Management

CA Technologies, reprezentata in Romania de partenerul sau strategic, SolvIT Networks, a primit premiul de incredere al cititorilor SC Magazine, pentru Cea Mai Buna Aplicatie de Identity Management in 2012. Premiul a fost inmanat la Gala Premiilor SC, desfasurata in San Francisco.

CA Tehnologies a castigat premiul pentru Cea Mai Buna Aplicatie de Identity Management dovedind succesul si impactul pe care l-a avut asupra cititorilor revistei. CA Identity Manager ajuta organizatiile sa indeplineasca cerintele de securitate si conformitate, imbunatatind in acelasi timp eficienta operationala prin automatizarea proceselor relationate identitatii – de la mainframe la cloud, pentru angajati, contractori, parteneri si clienti.

“Castigarea acestui premiu este o dovada a produselor inovative de top pe care CA Tehnologies le-a lansat pe piata de securitate IT.”, a declarat Mike Denning, manager general, Security business, CA Technologies.

Castigatorii au fost desemnati de catre cititorii SC Magazine, acestia fiind reprezentati de persoane cu functii de conducere in domeniul securitatii IT (CISO, CIO, VP, etc.), in cadrul unor companii care activeaza in diverse domenii, incluzand fianciar, guvernamental, educational, sanatate si multe altele. In cadrul procesului de jurizare au fost luate in calcul diverse caracteristici ale produsului: functionalitatea, administrarea, usurinta de utilizare si scalabilitatea precum si serviciile oferite clientilor.

“Cititorii nostri sunt in prima linie in domeniul securitatii informatiei si ei au catalogat CA IdentityMinder drept unul dintre instrumentele cheie pentru asigurarea securitatii organizatiei lor.”, a declarat Illena Armstrong, vicepresedinte si director editorial, SC Magazine. “Fara lideri in inovatie, precum CA Technologies, nu am fi capabili sa planuim viitorul securitatii organizationale.”

Despre SC Magazine

SC Magazine ofera profesionistilor din domeniul securitatii IT informatii amanuntite si impartiale si analize complete ale produselor de pe piata. Pe baza informatiilor oferite de SC Magazine, profesionistii din domeniul securitatii informatiei pot lua deciziile cele mai potrivite pentru companiile lor. Portofoliul marcii include: SC World Conference and Expo, SC Congress Canada, SC Magazine Awards, SC Directory, SC Magazine Newswire si SC Magazine IT Security Executives Forums.