RSA lansează o nouă soluţie pentru ecosistemul IoT Edge

Conform firmei de soluţii de securitate, distribuită în România de compania SolvIT Networks, spre deosebire de soluţiile proprietare de management şi securitate IoT, zona de IoT Edge se bazează pe comunitate, fapt care a dus la o explozie de experimente şi inovaţii.

În această zonă, RSA a fost implicată încă de la început. Ca atare, firma a ajuns să lanseze o nouă soluţie, RSA IoT Security Monitor, un serviciu bazat pe cloud care adaugă securitate platformelor IoT Edge. Iar pentru a întări propunerea adresată pieţei în acest context al unor soluţii bazate pe comunitate, RSA a mers mai departe şi a anunţat încheierea unor parteneriate cu firme IoT Edge de top.

Există în acest sens şi un program, denumit RSA Ready Partnership, care sprijină integrările certificate RSA prin includerea soluţiei RSA IoT Security Monitor. Programul include deja companii de frunte care oferă ajutor firmelor care au nevoie să proiecteze şi să gestioneze soluţii IoT, şi este deschis şi altor parteneri.

Printre numele existente deja în program se numără Euro One, partener RSA Ready pentru toate produsele firmei, IOTech, producător de sisteme pentru dezvoltarea, conectarea şi gestionarea sistemelor IoT Edge, SmartHub, furnizor de soluţii multi-vendor şi multi-platformă pentru dispozitive şi gateway-uri IoT, Technotects, firmă de consultanţă în zona conceptualizării, proiectării, dezvoltării, implementării şi gestionării de soluţii IIoT eficiente, Websym, furnizor de soluţii IoT şi analytics pentru industria manufacturieră.

Posted in: