Liferay, lider în cadrul Gartner Magic Quadrant 2021 pentru platformele de experiență digitală

2021 este a unsprezecea oară când Liferay a fost numit lider în cadrul Gartner Magic Quadrant pentru platformele de experiență digitală(DXP). Software-ul Liferay ajută companiile să creeze experiențe digitale pe web, dispozitive mobile și dispozitive conectate.

Organizațiile au nevoie de un DXP pentru a oferi experiențe extrem de contextualizate – nu doar site-uri web simple și aplicații mobile – pentru o varietate tot mai mare de modalități și canale.

Această nevoie crescândă de experiențe extrem de contextualizate este resimțită de organizațiile care doresc să răspundă nevoilor clienților, partenerilor, cetățenilor și angajaților. Cu toate acestea, multe DXP se concentrează exclusiv pe găsirea de clienți noi. În schimb, Liferay DXP oferă o adevărată platformă pentru a răspunde nevoilor de utilizare B2B, B2E și B2C pe termen lung. Mii de clienți globali, inclusiv Excellus BlueCross Blue Shield, The Vitality Group, Vodafone și Williams Lea Tag se bazează pe tehnologia Liferay pentru a construi soluții critice pentru misiune, inclusiv portaluri pentru clienți și parteneri, site-uri comerciale B2B, site-uri de marketing și intranet.

Organizațiile cu nevoi complexe, bazate pe B2B în ceea ce privește integrarea, securitatea și interoperabilitatea, obțin o valoare specială din natura flexibilă, deschisă a Liferay DXP. În timp ce alți furnizori vând suite de produse complexe și adesea neintegrate construite prin achiziție, Liferay se concentrează în întregime pe satisfacerea nevoilor clienților DXP și pe ajutarea acestora să obțină valoare din investițiile lor existente în tehnologie. Un set robust de API-uri construite conform specificațiilor OpenAPI, conectori pre-construiți pentru aplicații comune CRM și ERP și extensibilitate largă pe toată platforma fac ca tehnologia Liferay să fie flexibilă. În plus, modelul unic de prețuri bazat pe abonament al Liferay nu percepe taxe pentru licențele software, permițând clienților să livreze experiențe digitale bogate la un TCO mai mic și fără teama de blocarea furnizorilor.

Pentru a citi o copie gratuită a Gartner Magic Quadrant 2021 pentru platformele de experiență digitală, vă rugăm să vizitați: https://www.liferay.com/company/gartner/magic-quadrant-digital-experience-platforms

Posted in: