ING semnează un contract de protecţie cu Cleafy

Firma Cleafy şi ING Bank Romania au semnat recent un contract pentru implementarea unei noi soluţii de detectare malware.

„Suntem onoraţi să sprijinim ING Romania în misiunea ambiţioasă de a rămâne o referinţă inovatoare în zona de banking digital din Europa de Est,” a spus Alessandro Bisignano, VP Global Sales, Cleafy, cu ocazia semnării contractului. „Echipa noastră de experţi va furniza băncii cele mai bune servicii de asigurare a maximului de securitate, minimului de riscuri şi cea mai bună uzabilitate a produsului pentru clienţii ING”.

Această soluţie anti-fraudă îmbunătăţeşte eficienţa operaţională şi detectează mai rapid atacurile malware, ceea ce o face mai eficientă împotriva noilor tipuri de atacuri, caracterizate de tehnici hibride de malware şi social engineering. Combinarea modulelor Cleafy oferă o înţelegere mai bună a activităţilor potenţial frauduloase şi optimizarea întregului proces de protecţie.

„Ca paznici ai sistemului financiar, implementăm constant soluţii care ne ajută să ne păstrăm clienţii în siguranţă, evitând împovărarea lor cu complexitatea nevăzută a unor astfel de soluţii”, a spus Bogdan Costea, Head of Information Security, ING Bank Romania. „Este de datoria noastră să prevenim fraudele financiare şi, ca atare, suntem onoraţi să avem firma Cleafy ca partener cu soluţii care ne ajută în acest sens”.

ING Bank Romania are două aplicaţii bancare pentru web şi mobilitate, care sunt folosite de circa 1,2 milioane utilizatori activi ce se conectează în cea mai mare parte de pe dispozitivele lor mobile. Cu ajutorul soluţiei Cleafy, banca îşi va îmbunătăţi capabilităţile de detectare malware, atât pentru web cât şi pentru zona de mobilitate, incluzând scenarii zero-day, fără impact asupra utilizatorilor finali şi a aplicaţiilor.

Soluţiile Cleafy sunt distribuite în România de compania SolvIT Networks.  

Posted in: