Gartner pozitioneaza CA Technologies ca lider de piata in APM

CA, anunta prin partenerul sau strategic pentru Europa Centrala si de Est, SolvIT Networks, pozitionarea sa in zona liderilor, de catre compania Gartner, in cadrul raportului elaborat de aceasta, “Magic Quadrant for Application Performance Monitoring” *. Dupa evaluarea celor 29 de furnizori de APM calificati, Garter a pozitionat CA in sectiunea liderilor.

In raportul Gartner din martie 2011, intitulat “Market Share, All Software Markets, Worldwide, 2010”, CA Technologies este declarat liderul mondial de piata pe managementul aplicatiei, clasificare realizata pe baza veniturilor totale realizate din software in 2010.

CA Application Performance Management (CA APM) monitorizeaza toate tranzactiile Web si non-Web pe masura ce acestea tranziteaza infrastructura aplicatiei si conecteaza, in mod automat, aceste tranzactii la componente dependente. Solutia ofera o viziune de tip “business centric” a starii aplicatiei in raport cu experienta utilizatorilor, prioritizeaza incidentele in functie de impactul acestora asupra afacerii, identifica rapid si cu precizie componentele defecte si face conexiunea intre experienta reala a utilizatorului final si infrastructura. Capacitatea de a monitoriza experienta reala a utilizatorului final si posibilitatea de a diagnostica problemele in profunzime ajuta clientii sa inteleaga problemele de performanta din context, sa identifice cu precizie erorile si sa rezolve cu rapiditate problema.

“Credem ca descoperirile acestui raport Gartner dezvaluie ceea ce peste 1,500 de clienti stiau deja, si anume faptul ca CA APM este un lider de piata de incredere cu functionalitate si usurinta de utilizare dovedite.”, a spus Mike Sargent, manager general, Service Assurance, CA Technologies. De ori cate ori tranzactiile au loc in medii fizice, virtuale sau cloud, CA APM ajuta la protejarea oportunitatilor de venit, productivitatii utilizatorului final si satisfactiei clientului prin asigurarea calitatii serviciilor si a experientei pentru aplicatiile critice de business.”

Conform raportului intocmit de Gartner, “Furnizorii declarati lideri au 6 caracteristici distincte: (1) au oferte competitive pentru toate cele cinci dimensiuni ale APM si cea mai buna functinalitate posibila pentru cel putin 3 dintre aceste dimensiuni; (2) detin credibilitate in monitorizarea domeniilor aplicatiei formate din surse heterogene; (3) pot face integrarea cu patru sau mai multe dimensiuni;(4) detin abilitatea de a livra si asigura mentenanta APM la nivel global; (5) sunt recunoscuti pentru inovatie; (6) viziunea lor plaseaza APM in centrul operatiunilor IT si al managementului aplicatiei.”>

Pentru mai multe informatii despre CA APM, vizitati:

  • CA Technologies Named a Global Market Share Leader in Critical Areas of Mainframe and Distributed IT Management
  • CA APM Solution
  • @CAsvcAssur on Twitter
  • Service Assurance Daily Blog
  • LinkedIn’s CA Service Assurance Group

* Gartner “Magic Quadrant for Application Performance Monitoring” de Will Cappelli si Jonah Kowall, 19 septembrie 2011.