SolvIT Networks a participat la CA World 2011

SovIT Networks a participat si anul acesta la evenimentul intitulat CA World, organizat de partenerul sau, CA Tehnologies, lider mondial al companiilor independente de software de management IT.

Parteneriatul dintre SolvIT Networks si CA Tehnologies dateaza din anul 2006, SolvIT fiind numita de catre CA “Strategic Partner” si singurul “Gold Partner” CA din regiune.

“Consideram ca participarea noastra la fiecare editie a acestui eveniment este foarte importanta, oferindu-ne posibilitatea de a aduce clientilor nostri cele mai noi si mai performante tehnologii existe la momentul actual.”, a declarat Mihai Scemtovici, Director General, SolvIT Networks.

CA World este una dintre cele mai mari conferinte de management IT la nivel mondial, organizandu-se anual in Las Vegas, S.U.A. Anul acesta, CA World a adunat 6,000 de experti in managementul IT din toata lumea, pentru a discuta despre cele mai bune practici si pentru a lua contact cu cele mai noi solutii CA Technologies, oferind oportunitatea de a relationa intr-un ecosistem format din clienti si parteneri.

“CA World ofera oportunitatea de a invata de la cei mai buni experti din industrie, intr-un mediu interactiv. Pot nu doar sa invat despre cele mai noi si inovative solutii disponibile, ci pot chiar sa evaluez solutii si scenarii de implementare, pe care ulterior le pot utiliza in propriul departament IT.”, a spus Tammi M. Reel, Sr. Application Analyst, Emerging Health.