Ultima generație de DX Application Performance Management

Acum, mai mult ca oricând, utilizarea unei soluții APM (Application Performance Management) cu capabilități AIOps (inteligența artificală încorporată este esențială pentru a permite echipelor operaționale să gestioneze și să înțeleagă volumele masive de date generate de aceste aplicații moderne). La Broadcom, prioritatea o reprezintă modernizarea soluției, astfel încât să poată răspunde cel mai bine provocărilor cu care se confruntă clienții săi.

Ultima versiune, DX Application Performance Management 20.2, oferă o soluție APM de nouă generație, cu capabilități avansate de analiză, suport îmbunătățit pentru aplicații moderne și native în cloud, ca și informații detaliate despre experiența clienților. Toate într-o singură platformă.

Cu această versiune, soluția Broadcom APM și AIOps (DX Operational Intelligence) sunt acum unificate pentru a oferi capacitate de analiză în aplicație, infrastructură și rețea și automatizare inteligentă.

Obțineți informații complete și utilizabile cu AIOps

Cu o integrare directă imediată cu soluția AIOps, DX Operational Intelligence, puteți obține informații în timp real, informații cuprinzătoare și utilizabile în timp real despre capacitatea serviciilor companiei – contribuind la simplificarea și accelerarea triajului și automatizarea analizei, astfel încât să puteți reduce întreruperile și rezolva problemele înainte ca acestea să aibă impact asupra afacerii.

Soluția oferă o varietate de capabilități care includ:

· Service Analytics automatizează analiza serviciilor de core-business și oferă o imagine completă a serviciilor-cheie ale companiei;
· Alarm Analytics grupează alertele relevante pentru a suprima informațiile neesnțiale și pentru a accelera MTTR;
· Capacity Anaytics și Predictive Insights ajută la identificarea blocajelor potențiale ale activității și la optimizarea alocărilor de resurse;
· Integrare prealabilă cu Automic permite trierea și remedierea automată a problemelor cu recomandare de „acțiuni ce trebuie întreprinse” și fluxuri de lucru;
· DX Dashboard unifică datele între sursele în vizualuri organizate și utilizabile – cu tablouri de bord out-of-the-box și personalizate, bazate pe roluri.

Monitorizați aplicațiile moderne, cloud-native

Broadcom continuă să dezvolte capabilitățile pentru a sprijini și monitoriza arhitecturi moderne de aplicații precum Kubernetes, OpenShift, PHP, Node.JS, Docker Containers, Cloud Foundry, Azure, Amazon Web Services și multe altele. Noul agent de monitorizare universal (UMA), simplifică acest lucru și acționează ca o implementare de agent zero-touch care descoperă și monitorizează automat infrastructurile cloud și de stocare, precum și aplicațiile aferente.

Cu Universal Monitoring Agent, acum puteți vizualiza topologia Kubernetes, atributele și datele de măsurare detaliate în arborele de măsurători și pe hartă.

UMA permite, de asemenea, asistență de monitorizare pentru OpenTracing și raportează valori și tranzacții din aplicații instrumentate cu trasabilitate conformă cu OpenTracing, cum ar fi Jaeger.

Înțelegeți-vă utilizatorii cu User Journey și Funnel Analysis

DX APM permite obținerea unei vizualizări de 360° a experienței utilizatorului, a performanței și a utilizării aplicațiilor, atât din perspectiva utilizatorului real, cât și din cea sintetică. Soluția oferă informații în timp real despre experiența utilizatorului final prin analiza călătoriei acestuia și a canalului utilizat, împreună cu vizibilitatea la nivel de cod a problemelor aplicațiilor sau a blocărilor.

Business Payload Analyzer (BPA) adaugă un strat suplimentar de informații oferind vizibilitate în modul în care experiența utilizatorului final și KPI-urile de afaceri se aliniază cu performanța aplicației. Business Payload Analyzer este un sistem de monitorizare a experienței utilizatorului final care vă permite să extrageți informații din aplicațiile web fără a fi nevoie să vă reconstruiți aplicațiile pentru a eticheta sau extrage în mod explicit informații despre tranzacție. BPA identifică și corelează automat KPI-urile comerciale din tranzacțiile web și învață continuu din date pentru a se îmbunătăți în timp, ceea ce înseamnă o mai mică întreținere pentru proprietarii de aplicații.

Platforma Enterprise Ready reduce costurile totale de proprietate

În cele din urmă, Broadcom a redesenat platforma pentru a permite un timp mai rapid de valorificare a informațiilor, cu mai puține cheltuieli administrative. Arhitectura platformei a fost modernizată într-un set complet de microservicii sub orchestrare Kubernetes, unificând DX APM și DX Operational Intelligence într-o singură instalație. Acest lucru permite implementarea centralizată, extinderea și administrarea, simplificând gestionarea ciclului de viață și reducând costul total al proprietății.

Cu Cluster Management, puteți configura și gestiona cu ușurință infrastructura mediului dvs. în funcție de nevoile organizației. Gestionarea clusterului vă permite să vizualizați o prezentare generală a stării de sănătate a clusterului, să monitorizați și să scalați serviciile utilizatorilor, să creați, să configurați, să modificați și să ștergeți utilizatorii cu un singur click, să gestionați activitatea utilizatorului și să vizualizați valorile serviciilor prin intermediul browserului de metrică și al diagramelor de valori.

SolvIT Networks este partener strategic pentru Europa Centrală și de Est al Broadcom.

Posted in: