„It Is Time to Control Your IT Services” – eveniment despre management si securitate IT

CA Technologies si SolvIT Networks organizeaza marti, 17 iunie, ora 09.00, conferinta „It Is Time to Control Your IT Services”, eveniment ce va avea loc la hotel Hilton din Bucuresti, sala Le Diplomat.

Vor fi prezenti specialisti in management si securitate IT din cadrul CA Technologies, una dintre cele mai mari companii de software din lume si din cadrul SolvIT Networks, partenerulul strategic al CA Tehnologies in Romania.

Organizatiile trebuie sa adopte solutiile mobile, sa se foloseasca de beneficiile cloudului si sa-si extinda prezenta Web, pentru a profita de noi canale si oportunitati de afaceri. Acest lucru necesita securitate end-to-end peste toate mediile informationale si solutii unitare pentru managementul acestor noi provocari.
Pe de alta parte succesul in afaceri este determinat de experienta pe care o oferiti utilizatorului. Clientii nu vor accepta servicii de slaba calitate care afecteaza productivitatea angajatilor atunci cand aplicatiile nu functioneaza optim.
Devine din ce in ce mai evident ca rolul departamentului IT se schimba pe masura ce cerintele care ii sunt adresate depasesc cu mult activitatile de intretinere a sistemelor existente. Insa cererile venite in mod constant, solutionarea problemelor si activitatile manuale si repetitive, reduc timpul si resursele necesare inovarii.
In acest context in cadrul conferintei „It Is Time to Control Your IT Services” veti afla cum poate departamentul IT sa fie mai scalabil, mai sigur si mai fiabil decat oricand si cum poate imbunatati nivelurile actuale de servicii, sprijinind in acelasi timp inovarea si cresterea.

• Mihai Scemtovici, Manager General, SolvIT Networks
• Kiriakos Apostolidis, Manager General, CA SEE
• Laurentiu Stelea, Romania & Bulgaria Country Sales Lead, CA SEE
• Sevi Tufekci, Chief Technology Officer, CA Technologies
• Carl Lloyd, Business Lead, CA opsCenter, CA Technologies
• Shirief Nosseir, Security Solutions Regional Manager for EMEA, CA Technologies
• Darren White, CEO, ASC Global Security
sunt speakerii care vor vorbi despre:

• Cum puteti transforma investitiile IT existente, elibera resurse pentru inovare, imbunatati eficienta si gestiona complexitatea mediilor IT?
• Cum sa securizati informatiile, accesul si identitatile, astfel incat sa puteti reduce riscul de scurgere a informatiilor, acces necorespunzator si frauda?
• Cum vizibilitatea asupra aplicatiei si o noua generatie de instrumente comportamentale, ambele disponibile in cadrul solutiei CA Application Management Performance, ajuta companii din intreaga lume sa ofere servicii fiabile si o experienta exceptionala clientilor?
• Cum monitorizarea unificata a IT-ului si a infrastructurii fizice ofera agilitatea, eficienta si calitatea serviciilor la care business-ul se asteapta in urma investitiilor in centrele de date?
• Incidentele recente “Red October” si “Mini Duke”, care s-au petrecut in Romania, sunt o marturie a nivelului de risc pe care il reprezinta atacurile cibernetice. Care sunt cele mai mari riscuri de securitate informationala dintr-o organizatie ?