SolvIT Networks a devenit partener N-TRON

SolvIT Networks a pus bazele unui nou parteneriat tehnologic cu N-TRON, o companie recunoscută la nivel mondial drept un lider pe piața de Industrial Ethernet.

SolvIT este o companie dinamică și eficientă care oferă soluții IT complete pentru organizații indiferent de dimensiunile acestora. Echipa SolvIT a implementat deja proiecte importante de Management IT în România, Grecia, Serbia, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova.

Odată cu acest parteneriat, SolvIT intră pe piața produselor hardware. Aceasta nouă direcție este dată de dorința de a oferi clienților infrastructura și capabilitățile necesare dezvoltării IT.

N-TRON este o companie care dezvoltă, produce și comercializează produse industriale de rețea, capabile să facă față celor mai exigente cerințe în cadrul comunicațiilor Industrial Ethernet, pentru aplicații mission-critical industriale, de achiziții de date și de control al proceselor. Clienții N-TRON sunt profesioniști în domeniul ingineriei și al tehnologiei informației, care au nevoie ca produsele Ethernet pe care le utilizează să funcționeze în medii industriale neprielnice, dar cu un randament bun și perioade de nefuncționare minime.

Citiți mai mult pe Marketwatch.

Posted in: