Liferay a fost numit lider în două rapoarte IDC MarketScape

Liferay, Inc., dezvoltatorul unei platforme de experiență digitală (DXP) la nivel de întreprindere, alimentată de cloud, a fost numit lider în două rapoarte IDC MarketScape: IDC MarketScape: Sisteme de management al conținutului (CMS) 2023 hibride la nivel mondial. Evaluarea furnizorilor și IDC MarketScape: CMS-uri full-stack la nivel mondial.

„Suntem încântați că IDC MarketScape a recunoscut Liferay ca lider. Înțelegem că ne validează focalizarea pe furnizarea organizațiilor cu tehnologie flexibilă și scalabilă pentru a satisface nevoile clienților acum și în viitor”, a declarat Bryan Cheung, CEO la Liferay. „De asemenea, validează efortul nostru de a ajuta companiile să ofere experiențe personalizate, ușor de gestionat, pentru diferite audiențe pe o singură platformă.”

Poziția Liferay în rapoarte se bazează pe capabilitățile actuale disponibile, modul în care acestea se aliniază cu nevoile clienților și cât de bine strategia viitoare a companiei îndeplinește cerințele clienților în următorii 3-5 ani.

IDC MarketScape Hybrid Headless a recunoscut Liferay pentru următoarele puncte forte:

  • Design component: Liferay este configurabil de utilizatori non-tehnici, iar experiența digitală poate fi compusă.
  • Experiențe autentificate: acceleratoarele și șabloanele de soluții pot fi folosite pentru a implementa experiențe digitale specifice industriei.
  • Utilizabil pentru dezvoltatori: un set mare de API-uri REST și GraphQL și un SDK mobil facilitează interacțiunile cu canale și aplicații terțe.

Produsul emblematic Liferay, Liferay Experience Cloud, oferă conținut robust, portal și capabilități comerciale cu arhitectură extensibilă în cloud. Peste o mie de clienți din întreaga lume din domenii verticale, inclusiv producție, servicii financiare, asigurări, asistență medicală și guvern, folosesc platforma Liferay pentru a construi experiențe coerente de brand B2C, B2B și B2E.

Posted in: