CA Technologies – lider mondial Network Management Software and Appliance

CA Technologies, reprezentat in Romania de partenerul sau strategic, SolvIT Networks, a fost numit lider la nivel mondial de piata aplicatiilor si software-ului pentru administrare a retelei, de catre IDC, un lider in cercetare si consultanta IT la nivel global.

Conform raportului de analiza a pietei numit “Worldwide Network Management Software and Appliance 2012-2017 Forecast and 2010 and 1H11 Vendor Shares*”, veniturile totale la nivel mondial pentru piata aplicatiilor si software-ului pentru administrare a retelei in 2011 au fost 2,5 miliarde de dolari, in crestere cu 9,1 la suta fata de anul 2010. IDC se asteapta ca aceasta piata sa creasca, la un CAGR de 7,5 la suta, la 4 miliarde din 2012 pana in 2017. CA Technologies a detinut 14,1 la suta din piata in 2010 si 13.1 la suta in prima jumatate a anului 2011.

Autorul raportului, Lee Doyle, vice presedintele grupului si manager-ul general al Network Infrastructure and Security Products and Services, descrie oferta CA Technologies: “CA Technologies considera ca relatia dintre performanta si disponibilitatea infrastructurii si a aplicatiilor este cheia fundamentala in asigurarea unui nivel inalt de calitate a managementului operational al serviciilor. Ca atare, oferta CA Technologies pentru managementul retelei / infrastructurii, pune accent pe managementul proactiv si unificat al performantei, identificarea inteligenta a erorilor de infrastructura, analiza performanta a cauzei si a fluxului de retea, livrarea de aplicatii, managementul sistemelor fizice / virtuale si monitorizarea unificata a comunicatiilor. In combinatie cu CA Application Performance Management (pentru managementul experientei utilizatorului final, monitorizarea cloud si a tranzactiilor si analiza profunda a aplicatiilor) si CA Service Operations Insight (pentru modelarea IT si a serviciilor si managementul evenimentului), CA Infrastructure Management este un element cheie pentru solutiile CA Technologies Service Assurance portfolio. “

“Portofoliul complet si inovator de asigurare a serviciilor pe care il detine CA Technologies, permite clientilor sa realizeze Business Service Innovation”, a mentionat Mike Sargent, manager general, Enterprise Management, CA Technologies. “Ofertele noastre integrate permit directorilor executivi si directorilor IT sa se concentreze pe livrarea de servicii noi si inovative. Recunoasterea din partea IDC, drept lider al cotei de piata in administrarea retelei, valideaza succesul nostru in a ajuta clientii sa accelereze ciclurile, sa reduca costurilor IT, sa imbunatateasca calitatiea si sa asigurare performanta serviciilor.”

• “IDC, Worldwide Network Management Software and Appliance 2012-2017 Forecast and 2010 and 1H11 Vendor Shares, Doc #233296”, Martie 2011.

Despre CA Technologies

CA Technologies (NASDAQ: CA) este unul dintre cei mai mari furnizori de software si solutii de management IT la nivel mondial, cu expertiza in toate mediile IT. CA Technologies administreaza si securizeaza mediile IT, oferind posibilitatea clientilor sa livreze servicii IT mai flexibile. Majoritatea firmelor listate in Global Fortune 500 se bazeaza pe CA Technologies pentru a administra ecosistemele IT aflate in dezvoltare. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ca.com.