Management Infrastructura

 • produse-management-infrastructura

  Imbunatatiti calitatea, predictibilitatea si eficienta serviciilor

  Solutia de Infrastructure Management pe care o ofera SolvIT ajuta la administrarea proactiva si eficienta a mixului de tehnologii virtuale, cloud, convergente si wireless, totul intr-o singura interfata.Ofera dashboarduri inovatoare, o arhitectura de inalta scalabilitate, cost redus de proprietate pentru companii, institutii guvernamentale si furnizori de servicii.

  Proiectata pe baza datelor de la sute de administratori operationali de retele si sisteme si ingineri din toata lumea, solutia noastra ofera un mod mai proactiv pentru a identifica si remedia conditiile care pot pune in pericol infrastructura.

  Solutia noastra pentru Management Infrastructura combina managementul operational la nivel de sisteme, retea, capaciate, mediu si servicii pentru a ajuta organizatia dumneavoastra:

  • Sa adopte o abordare unificata si holistica, pentru a administra operatiunile IT din perspectiva serviciilor pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.
  • Sa optimizeze utilizarea resurselor si sa minimizeze costurile inutile cu o viziune completa, end-to-end a nevoilor curente si viitoare la ambele nivele ale infrastructurii: fizice si putere de calcul.
  • Sa realizeze o reducere de peste 30% a mean-time-to-repair (MTTR) si o reducere de 20% sau mai mult a caderilor de retea sau sisteme prin folosirea unei platforme unificate, analiza root cause, dasboard-uri inteligente si capabilitati de creare workflow-uri care ajuta la remedierea rapida si simpla a problemelor.