În era muncii hibride, SecurID macOS Authenticator este necesar!

În prezent, identitatea a devenit un nou parametru de securitate. Transformarea digitală a schimbat modul în care lucrăm, iar implementarea unei strategii de încredere zero este crucială pentru securitate. Companiile fac pași rapizi pentru a-și migra infrastructura lor on-premise și cea moștenită în cloud.

Schimbarea fost accelerată în ultimii ani, pentru ca organizațiile să se asigura că lucrătorii de la distanță pot accesa resurse de oriunde și oricând. În plus, trebuie să găsească modalități simple, dar durabile, de a asigura accesul la mediul lor hibrid. Creșterea securității de conectare cu MFA este primul pas în acest proces, având în vedere creșterea atacurilor cibernetice din cauza acreditărilor compromise.

Consolidarea securității aduce multe întrebări: Cum putem echilibra accesul securizat și productivitatea continuă pentru utilizatori? Putem adapta experiența MFA în funcție de sensibilitatea aplicației? Care este cea mai bună modalitate de a facilita o experiență digitală simplă pentru utilizatorii finali, fără a crește cheltuielile de IT?

Inovația constantă a SecurID ajută ca securitatea și simplitatea să fie echilibrate, tocmai pentru a răspunde la aceste întrebări și a crea o strategie care să se potrivească perfect organizației.

Portofoliul de aplicații de autentificare al SecureID a fost creat pentru a oferi utilizatorilor flexibilitatea pe care și-o doresc, în timp ce organizația accelerează călătoria către cloud în siguranță totală. SecurID Authenticator 5.0 este o nouă aplicație care extinde experiența iOS pentru utilizatorii macOS pentru a accepta atât experiența clasică SecurID Software Token, cât și autentificarea multifactorială bazată pe cloud. Indiferent dacă infrastructura organizației este on-premise, cloud sau hibridă, această aplicație unificată are versatilitatea de a se potrivi oricărei metode de implementare.

SecurID Authenticator 5.0 – puncte forte:

Implementare flexibilă, experiență flexibilă

SecurID sprijină organizațiile în călătoria către cloud – indiferent dacă sistemele de afaceri sunt complet on-prem sau dacă se dorește adoptarea rapidă a cloudului, deoarece SecurID este flexibil.

SecurID Authenticator 5.0 acceptă MFA bazat pe cloud, permițând utilizatorilor macOS să aleagă dintr-o serie de opțiuni de autentificare. Datele biometrice ale dispozitivului, push-to-approve și Authenticate OTP sunt acum disponibile în plus față de token-urile software gestionate de managerul de autentificare.

Management simplificat

Munca hibridă a schimbat așteptările utilizatorilor finali. Există cerințe mari pentru acces fără întreruperi și minim de probleme pentru a crește productivitatea. Administratorii IT au sarcina să îndeplinească diversele așteptări ale utilizatorilor, iar gestionarea mai multor autentificatori creează o complexitate nedorită.

O experiență de autentificare consecventă și fără întreruperi pentru utilizatoril și dispozitive din afara rețelei este o prioritate de vârf și nu este o sarcină ușoară. SecurID Authenticator 5.0 pentru macOS oferă metode de autentificare flexibile sub o singură aplicație unificată, simplificând astfel gestionarea autentificatoarelor și permițând administratorului IT să obțină control pe măsură ce vizibilitatea lor crește.

Suport solid

SecurID se angajează să fie pregătit pentru viitor și să gândească în viitor. În timp ce inovația noastră acceptă în mod implicit noile Mac-uri bazate pe ARM, ne angajăm să sprijinim dispozitivele pe care se bazează clienții noștri. Extinderea suportului pentru Mac-uri cu Intel și M1, cu cele mai utilizate versiuni de sistem de operare, le permite utilizatorilor să profite de cele mai recente și mai bune, fără limitare.

Soluțiile de securitate IT, risc si conformitate  RSA, Divizia de Securitate a EMC, sunt distribuite în România de compania SolvIT Networks, ajutand la reusita celor mai importante organizatii din lume prin rezolvarea celor mai complexe si mai sensibile provocari privind securitatea.

Posted in: