CA Technologies ajută o bancă de top din Slovacia să implementeze platforma de Open Banking și să respecte standardele PSD2

În contextul noii directive europene PSD2, CA Technologies a implementat la banca slovacă din Top 3 național, soluțiile CA API Gateway, CA Developer Portal și CA DevTest Service Virtualization, pentru a ajuta banca să se alinieze standardelor acestei directive.

Cu ajutorul soluției implementate, banca slovacă se conformează noului regulament privind plățile în numerar, fiind, la fel ca toate celelalte bănci europene, afectată de Directiva revizuită privind serviciile de plată (PSD2), care va transforma modelele actuale de afaceri prin promovarea introducerii unor noi entități financiare digitale. PSD2 forțează în mod eficient băncile să adopte o transformare digitală bazată pe o platformă Open Banking, unde agilitatea, securitatea și experiența clientului sunt factori cheie ai succesului.

Călătoria pentru transformarea într-un furnizor de API a început prin prezentarea soluției CA API Management într-un mediu de testare sandbox, pe platforma ca.com. Proiectul a furnizat o implementare completă a API-urilor PSD2, inclusiv crearea unei infrastructuri APIM integrate cu DevTest Service Virtualization pentru testare în medii neproductive.

Citiți mai mult pe Club IT&C.

Posted in: