Nimsoft – Monitorizare Infrastructura IT GRATUIT

Administrati si optimizati sistemele si serviciile IT gratuit.

 • CA Nimsoft Monitor este o platforma puternica si usor de folosit, care ajuta departamentele IT si service providerii din toata lumea sa monitorizeze si sa optimizeze cele mai critice sisteme si servicii. Acum, CA Nimsoft Monitor Snap va permite sa folositi aceste capabilitati pentru pana la 30 de echipamente fara nici un cost.

  CA Nimsoft Monitor Snap ofera aceste functionalitati enterprise, robuste, intr-o singura solutie de monitorizare aplicatii si retea, pe un singur server de management. Iti ofera o vizualizare holistica a sistemelor si serviciilor critice, consolidand multiple instrumente de monitorizare IT intr-o singura platforma unificata, usor de folosit. Si, pentru ca poti sa il obtii, implementezi, monitorizezi si sa administrezi cele mai importante sisteme in mai putin de o ora, poti obtine valoare din CA Nimsoft Monitor Snap imediat.

 • instrument-monitorizare-gratuit
  Download Gratuit

 • Fara compromisuri


  Opreste-te din folosirea solutiilor de monitorizare freeware perimate, limitate si neintegrate intr-o solutie unitara. CA Nimsoft Monitor Snap iti ofera o platforma software enterprise, unificata si robusta, pentru managementul retelei si sistemelor pana la 30 de echipamente.

 • O platforma de monitorizare


  Nu mai incerca sa faci integrari complicate, sarind dintr-un ecran in altul intre multiple unelte de monitorizare neintegrate. CA Nimsoft Snap consolideaza multiple nevoie de monitorizare infrastructura, cum ar fi monitorizarea retelei si serverelor, intr-o platforma unica care este simplu de folosit si administrat.

 • Valoare imediata


  Il descarci, implementezi, monitorizezi si creezi rapoarte pentru sistemele tale critice in mai putin de o ora. Functionalitati ca auto-discovery, monitorizare automata, nivele de alertare preconfigurate si o experienta a utilizatorilor imbunatatita, te vor ajuta sa incepi intr-o clipa